Goede voornemens? Natuurfit start weer in februari Sportieve clinics in de natuur

31 januari 2013
Goede voornemens? Natuurfit start weer in februari Sportieve clinics in de natuur

 

DORDRECHT -  Ben je op zoek naar een actieve en gezonde vrijetijdsbesteding en vertoef je graag in de natuur? Dan is Natuurfit iets voor jou! De wintereditie start op 11 februari en laat Dordtse volwassenen vrijblijvend kennismaken met verschillende sporten die in de natuur te beoefenen zijn. Gekwalificeerde en professionele trainers van lokale sportaanbieder geven de clinics.
 
Vier sporten 
In deze inmiddels zevende editie maken volwassenen kennis met outdoor sporttraining, klimmen, schaatsen en skiën. Sporten die in Dordrecht uitermate goed te beoefenen zijn. Per sport krijgen deelnemers gedurende vier aaneengesloten weken, één les per week. Op het eigen niveau en met leeftijdsgenoten worden de beginselen en technieken van de gekozen sport aangereikt.
 
Speciale actie
Bij het inschrijven van een tweede deelnemer (bijv. partner, vriend(in) of collega) profiteert de hoofdinschrijver van 50% korting op deelname aan de Natuurfit voorjaarseditie in mei.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.