Boetes voor parkeren op trottoir rondom ziekenhuis

31 januari 2013

DORDRECHT – Het gratis parkeren rondom het Albert Schweitzer Ziekenhuis (ASZ) en de Sportoulevard gebeurt op steeds meer plekken. Vandaag is Toezicht van de overheid begonnen met het uitdelen van parkeerboetes aan automobilisten die op het trottoir stonden voor de nieuwe woonflat aan de Overkampweg. Zowel overdag als in de avonduren wordt er door tussen de vijf en tien automobilisten illegaal geparkeerd.

Mensen zoeken een gratis plek naar de invoering van het betaald parkeren rondom ziekenhuis en sporetvoorzieningen.  Voor de Daltonschool wordt inmiddels op een toegangsweg geparkeerd. De verkeersborden geven daar nog niet duidelijk aan dat er een wachtverbod bestaat. Daarom kreeg de mensen daar van toezicht nog geen bon.

Ook op de Oudendijk en in Sterrenburg rukken de zogeheten langparkeerders op. Dat geldt ook voor het parkeerterrein in het Overkamppark.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.