Begin maart opent grand café | bistro | bar Khotinsky zijn deuren! Deze unieke horecagelegenheid wordt gesitueerd in het Energiehuis aan de Noordendijk te Dordrecht. Khotinsky wordt een bijzondere place to be met een unieke uitstraling. Khotinsky is voor een breed publiek toegankelijk voor zowel lunch, diner of borrel in een bijzondere omgeving. Zowel het Energiehuis als Khotinsky zijn gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en/ of eigen vervoer. Parkeren kan op het parkeerterrein naast het Energiehuis.

Khotinsky zal in verbinding staan met het Energiehuis maar straalt daarbinnen zijn eigen identiteit uit. Deze identiteit is mede geïnspireerd op de Russische uitvinder en pionier, Achilles De Khotinsky. Een zeer gedreven man die de gloeilamp naar Nederland bracht en met zijn ideeën de wereld wilde verrijken en openstond voor uitdagingen. Met diezelfde gedrevenheid gaan wij in Dordrecht de uitdaging aan om met het grand café Khotinsky te zorgen voor een vernieuwende plek in de regio waar de klassieke horeca samen komt met de wensen en ideeën van nu en straks.

Onze ontwerpster, Angelika Kok van Barzileye, heeft de voormalige rauwe ruimte -van 450 m2 met 15 m hoge nok- omgevormd tot een nieuwe ontmoetingsplek met een stijlvolle en comfortabele inrichting waarbij de authentieke kenmerken bewaard zijn gebleven. Er zal een ongedwongen en warme sfeer heersen die elke bezoeker van Khotinsky thuis laat voelen.

Bezoek begin maart Khotinsky maar blijf tot die tijd op de hoogte van alle nieuwtjes, leuke acties en activiteiten via Facebook en Twitter @KhotinskyDordt.