Slang gesignaleerd in Krispijn

01 februari 2013

DORDRECHT - Op vrijdagmiddag 1 februari is er een melding binnen gekomen bij de politie dat er een slang ontsnapt zou zijn uit een leegstaande schuur aan de Jan van Goyenstraat in de wijk Oud-Krispijn. De slang is na een zoektocht door de politie niet gevonden. De slang is voor het laatst gezien in het plantsoen tussen de Jan van Goyenstraat en Adriaan van Ostadestraat.

De slang is ongeveer 30 cm lang en heeft een zwarte kleur.

De gemeente Dordrecht vraagt u om uit te kijken naar de slang. Als u de slang ziet, adviseren wij u om deze niet zelf te vangen, maar hiervoor contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 8844.

Vanwege het koude weer is het zeer waarschijnlijk dat de slang buiten niet lang zal overleven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.