Bonfiure presenteert zich donderdag 21 februari als nieuw jongerencentrum in oude Bibelot Dordrecht

06 februari 2013

DORDRECHT - Op donderdag 21 februari zal de stichting vuur en vlam in het oude Bibelot aan de Wijnstraat het nieuewe jongerencentrum presenteren met een evangelische achtergrond. Dat wordt op de volgende wijze meegedeeld:

 

Uitnodiging

 

Bij deze willen we u van harte uitnodigen om aanwezig te zijn bij onze informatie avond over Bonfire.

Tijdens deze avond willen we de buurt en de politieke partijen van Dordrecht informeren over onze plannen met de Bonifatiuskerk aan de Wijnstraat 117. Wij dachten dat u het wellicht interessant zou vinden om hierbij ook aanwezig te zijn, dus bij deze bent u ook van harte uitgenodigd.

Voorafgaand aan deze informatie avond zijn we niet beschikbaar voor interviews, maar als u een interview met ons zou willen over het project Bonfire dan is het mogelijk om met ons een afspraak te maken voor na deze informatie avond. Dit omdat we graag eerst de buurt en de politiek willen informeren over onze plannen. Wij vragen hiervoor u respect en geduld!

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Erwin Wietses

vuurenvlam-sig

www.stichtingvuurenvlam.nl

Adres.     van Doesburg-erf 190

                  3315 RG Dordrecht

Mobiel.  0(031)629582254

Mail.        erwinwietses@stichtingvuurenvlam.nl

Rabobank 1395.43.619 ANBI

 

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.