PvdA en D66 willen debat in de raad van Dordrecht over veiligheidsrisico's rondom sportboulevard

26 januari 2013

DORDRECHT - PvdA en D66 willen in de gemeenteraad een debat over de veiligheidsrisico's, die rondom het zwembad zijn opgetreden. Een bericht:

,,Zeer recent stortte een grote lamp in het zwembad in de Sportboulevard naar beneden. Omdat niemand aanwezig was, is een ongeluk achterwege gebleven. Al bijna een jaar is bekend dat er verkeerde bouten bij de ophanging van de lampen in het zwembad zijn gebruikt en dat die bouten vervangen moesten worden. Dit is dus niet gebeurd. Cor van Verk (PvdA) en D66 vinden de situatie ernstig en willen een debat hierover. De verantwoordelijke wethouder van Sport is Rinette Reynvaan."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.