SP Dordrecht kondigt actie aan tegen huurheffing vanaf 1 juli 2013

09 februari 2013
SP Dordrecht kondigt actie aan tegen huurheffing vanaf 1 juli 2013

DORDRECHT - De SP afdeling Dordrecht, die nog niet bekend heeft gemaakt of in 2014 voor de eerste keer aan de gemeenteraadsverkiezingen wordt meegedaan, kondigt een actie aan. Het betreft de huurheffing.

De SP Dordrecht meldt:

"De bestuurlijke ontwikkelingen rond de huurheffing gaan zo snel, dat de Organisaties die in Dordrecht huurwoningen hebben staan, ons nog niet konden vertellen wat het effect van de verhoging per 1 juli aanstaande voor de verhuurders zal zijn.

Dat wij als afdeling actie gaan ondernemen samen met bewoners en leden staat vast. Kerngroepleden van de afdeling zijn de woningen al in kaart aan het brengen, op 2 februari zal het bestuur op de ledendag in overleg met de leden, plan de campagne maken.

Voor informatie over acties bij U in de wijk kunt u contact opnemen met het bestuur

Verder lezen en petities tekenen of invullen kunt U op www.sp.nl/huren/ en breng een bezoek aan de site van de Woonbond www.woonbond.nl voor verdere inlichtingen.

U komt immers toch ook in verzet tegen de plannen van het kabinet door zoveel mogelijk vrienden, kennissen, buren en bekenden, op de mogelijkheid van verzet en protest te wijzen? Dit is een manier die U hebt om verloedering en inkomensverlies tegen te gaan! Mogen we rekenen op Uw medewerking en brede steun?"

Tot zover de SP Dordrecht. Op 20 maart is landelijk leider Emile Roemers in de stad.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.