Zilver voor Demi Sijswerda

11 februari 2013 door Hennie van der Zouw
Zilver voor Demi Sijswerda

DORDRECHT - Twee podiumplaatsen voor schaatsters van DDD.

Tijdens de selectiewedstrijd voor de KNSB-cup kunstrijden 2013 was paatsgenote Demi Sijswerda heel succesvol.

De eerste twee plaatsen op het podium in de categorie Proms, waren namelijk voor twee jonge rijdstertjes van Kunstrijvereniging De Drechtsteden. Op de tweede plaats, naast Isa van Swieten uit Papendrecht die eerste werd, eindigde vriendin en clubgenootje Demi Sijswerda (10 jaar).

Meer informatie over kunstrijden, de wedstrijden en schaatslessen is te vinden op de website www.ddd-kunstrijden.nl

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.