Ruime winst voor Dordrecht Lions

12 februari 2013 door Hennie van der Zouw
Ruime winst voor Dordrecht Lions

DORDRECHT - Het eerste team van Dordrecht Lions heeft een 11-1 overwinning behaald in een wedstrijd tegen Red Eagles ‘s uit Hertogenbosch. De wedstrijd stond in de schaduw van de voorafgaande wedstrijd waardoor jonge talenten hun kans kregen en grepen in dit duel.

Na een wedstrijd met veel schorsingen begonnen de Lions met een aangepaste opstelling in ’s-Hertogenbosch.

De Lions startten de wedstrijd sterk, ondanks de toevoegingen en lijn veranderingen van het team. Het vertrouwde en kenmerkende spel werd gespeeld door middel van harde pasen, snel geschaats en gedisciplineerd werken. Daardoor waren de Lions gedurende de gehele wedstrijd erg dominant.

Met een einduitslag van 1-11 is het verschil duidelijk naar voren gekomen. Door deze overwinning hebben de Lions de nr1 plaats vastgelegd in de reguliere competitie. Dit betekent het thuisvoordeel in beide ronden, zowel halve finale als finale (indien van toepassing). Voor de halve finale betekent dat dat er als eerste in Dordrecht gespeeld wordt tegen nr. 4 van de competitie. Wie de tegenstander zal zijn is nog onduidelijk. Er wordt namelijk fel gestreden om de play off plekken tussen Groningen, Nijmegen, Den Haag en Eindhoven.

Eind 2e periode brak captain #4 Tim Donders zijn ijzer en dit betekende einde wedstrijd voor de captain waardoor voor hem de geplande carnavals avond wat eerder kon beginnen. Hij sloot zich aan bij zijn geschorste teamgenoten die bij de wedstrijd aanwezig waren. Na de wedstrijd ging het gehele team naar Tilburg voor een avondje kruikenzeiken!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.