Schaakclub Dordrecht ligt op koers voor promotie in de landelijke competitie

19 februari 2013

DORDRECHT -  In de landelijke competitie lijkt schaakclub Dordrecht 1 met elf uit zes wedstrijden op koers te liggen voor promotie naar de tweede klasse.  In de hoogste klasse van het distrikt doet Dordrecht 2 het ook goed als promovendus met 6 uit 7, maar ging deze week stadsgenoot De Willige Dame 1 wel met 5 - 3 met de twee matchpunten aan de haal. DWD staat nu op zeven uit zes en heeft nog zicht op de derde plek in de eindklassering.

Aanstaande vrijdag zijn de volgende schaakactiviteiten in het Dordrechts Museum met C.Buddingh' als aanleiding.

Alle schaaknieuws bij www.tomsschaakboeken.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.