Nieuw Panna-soccer veld voor sportclub Emma

21 februari 2013 door Hennie van der Zouw
Nieuw Panna-soccer veld voor sportclub Emma

DORDRECHT - Een grote wens van de jeugdcommissie van Sportclub Emma komt uit.

De komende weken wordt er hard gewerkt aan de aanleg van een heus PANNA-SOCCER veld (met kunstgras!). Dit veld komt te liggen tussen de EMMA-kantine en het MOK-veld in.

Mede dankzij de bemiddeling van bestuurslid Martin Verheij is Sportclub Emma in contact gekomen met de Stichting BKD (Bedrijfsgerichte Kinderopvang Drechtsteden; www.bkdprojecten.nl) .

Deze Stichting ondersteunt projecten waarbij de jeugd centraal staat. Na een aantal gesprekken heeft deze Stichting besloten om dit panna-veld te sponsoren en met deze substantiële bijdrage is Sportclub Emma natuurlijk hartstikke blij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.