Koopzondag vanaf 10 maart?

25 februari 2013
Koopzondag vanaf 10 maart?

DORDRECHT - Twee Dordtse ondernemers openen op zondag 10 maart hun deuren. Dit vooruitlopend op de instemming van de Eerste Kamer met het wetsvoorstel dat elke gemeente het recht geeft zelf te bepalen of op zondag de winkels open mogen blijven. Corinne Vermeij van de chocolateriewinkel in de Vriesestraat en Cees van der Poel van de Albert Heijn supermarkt in Wielwijk willen niet langer wachten en roepen hun collega's in de stad op hun voorbeeld te volgen en eventuele bekeuringen voor lief te nemen.

Het bestuur van de Dordrechtse Ondernemersvereniging (DOV) heeft echter opgeroepen om als gezamenlijke ondernemeers een standpunt in te nemen over het al dan niet openen van winkels op de zondagen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.