GSC en ODS kiezen nieuwe clubkleuren

28 februari 2013

DORDRECHT -  GSC en ODS hebben alle leden opgeroepen om vrijdagavond 1 maart de kleuren te kiezen voor de nieuwe Dordtse fusieclub. Die clubkleuren zijn onderdeel van een uitgebreid fusievoorstel, dat de besturen van de voetbalclubs op 21 maart voorleggen aan hun leden.

ODS woont al vier jaar bij GSC in en de besturen van beide clubs zien de fusie daarom als een logisch gevolg van de omstandigheden. GSC ziet graag uitbreiding van het kader, zowel op bestuurlijk- als vrijwilligersvlak. ODS acht zichzelf te klein om voort te gaan op de weg, die sinds de heroprichting (2007) werd ingezet. De clubnamen blijven in stand, want na de zomer wordt gespeeld onder de naam GSC/ODS. Wel wordt gekozen voor nieuwe clubkleuren.

De clubs willen die kleuren zo democratisch mogelijk tot stand laten komen. De leden mogen daarom vrijdagavond in minimaal tien rondes stemmen over de kleuren en de lay-out van shirt, broek en kousen van het nieuwe tenue. Alle leden van GSC en ODS, van kabouter tot rustend veteraan, mogen meestemmen. Het stemspektakel in het clubgebouw aan de Groene Zoom begint vrijdagavond om half acht. De verwachting is dat een uur later de clubkleuren bekend zullen zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.