Jongen en vrouw beroofd in Dordrecht

01 maart 2013 door Hennie van der Zouw
Jongen en vrouw beroofd in Dordrecht

DORDRECHT - Zondagavond hebben in Dordrecht twee berovingen plaatsgevonden. Even na 20.00 uur werd een jongen van 16 beroofd op de Groenezoom door twee mannen met een mes. Rond 22.30 uur werd op de Noordendijk een 44-jarige vrouw beroofd, eveneens door twee mannen met een mes.

De 16-jarige Rotterdammer stapte rond 20.00 uur uit de bus bij de halte Nieuw Polderseweg in Dordrecht. Toen hij onder het viaduct van de N3 doorliep werd hij aangesproken door twee mannen. Deze bedreigden hem met een mes en vroegen hem zijn zakken leeg te maken. De jongen gaf zijn portemonnee en mobiele telefoon waarna hij kon wegrennen.

De twee beroving vond plaats op de Noordendijk. Een 44-jarige vrouw was rond 22.30 uur haar hond aan het uitlaten toen zij twee mannen op haar af zag lopen. De man vroegen om geld. Vervolgens bedreigden ze haar met een mes. Toen duidelijk werd dat de vrouw geen geld bij haar had, gaven ze haar een duw en kwam ze ten val. Ze raakte hierbij niet gewond.

In beide gevallen is de politie direct na de melding een zoekactie in de omgeving gestart, maar hebben ze de mannen niet meer kunnen aantreffen. De politie doet verder onderzoek. Ook naar een eventueel verband tussen beide berovingen.

Heeft u op genoemde tijden en plaatsen iets verdachts gezien of heeft u informatie die van belang kan zijn, vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.