Organisatorenavond als blijk van waardering

08 maart 2013
Organisatorenavond als blijk van waardering

DORDRECHT - Op donderdag 7 maart vond er een feest plaats ter ere van alle organisatoren van evenementen in het energiehuis. Aan de Noordendijk 148 spraken wethouders Jasper Mos en Piet Sleeking deze organisatoren toe. Deze avond werd georganiseerd door het gemeentebestuur en Dordrecht marketing als bedankje en blijk van waardering voor de evenementen die bij dragen aan de levendige (binnen) stad..

Directeur Dordrecht marketing Gerben Baaij gaf aan: "Dordrecht is een prachtige stad en Dordtenaren moeten zich realiseren hoeveel wij hebben om trots op te zijn".

Wethouders Piet Sleeking en Jasper Mos spraken waardering uit voor de organisatoren van de evenementen. Éen van de organisatoren, Jan van der Wal van het sinterklaashuis maakte duidelijk dat er niet veel te verdienen is aan de evenementen: 'maar, waar je van geniet, daar hoef je toch niet aan te verdienen' sprak hij. De avond was druk bezocht en werd opgeluisterd door de band Colibri.

 

Tekst en foto's: Dawn Eve van Norden

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.