Rijbewijs ingenomen na hufterig verkeersgedrag op Nassauweg

08 maart 2013 door Hennie van der Zouw
Rijbewijs ingenomen na hufterig verkeersgedrag op Nassauweg

DORDRECHT - Het rijbewijs van een 29-jarige man uit Dordrecht is woensdag einde van de middag ingenomen na een verkeersconflict op de Nassauweg in Dordrecht. Ook zal hij aangemeld worden voor een EMG cursus (Educatieve Maatregel Gedrag) bij het CBR.

De automobilist sneed een fietser af op een rotonde. De fietser zei daar iets van, waarop hij nogmaals werd afgesneden. De bestuurder stapte uit zijn busje en rende achter de fietser aan met een mogelijk steekvoorwerp in zijn hand. De fietser reed van schrik hard weg en belde op de Waldeck Pyrmontweg de politie. Die kwam direct ter plaatse en wist op basis van het genoteerde kenteken de bestuurder te traceren en aan te houden. Hij is inmiddels weer heengezonden.

In de auto zijn twee mogelijke steekvoorwerpen in beslag genomen; een ijskrabber en een mes. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.