Politie vraagt informatie over bijzonder masker

12 maart 2013 door Hennie van der Zouw
Politie vraagt informatie over bijzonder masker

DORDRECHT - De politie is op zoek naar informatie over een opvallend masker dat is gebruikt bij twee overvallen in Dordrecht.

Donderdag 28 februari jl, om ongeveer 07.35 uur vond er een poging overval plaats op een tankstation, aan de Leeuwstraat in Dordrecht. De dader droeg hierbij een opvallend doodshoofdmasker (zie bijgevoegde afbeelding).

Een week later, op vrijdag 8 maart jl. vond er om 14.15 uur een gewapende overval plaats op een schoenenwinkel aan de Reeweg Oost in Dordrecht. Aan de hand van de omschrijving door getuigen van het masker, postuur en de lengte van de overvaller, lijkt het er sterk op dat de dader van de poging overval van 28 februari en die van de overval op 8 maart dezelfde man betreft.

De politie wil graag zo veel mogelijk informatie hebben over het masker. Maar ook daarbuiten is alle informatie over deze overvallen welkom. Heeft u informatie, neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.