Directeur Oranjefonds en NOS aanwezig in Weizigt

13 maart 2013 door Hennie van der Zouw
Directeur Oranjefonds en NOS aanwezig in Weizigt

DORDRECHT - Op vrijdag 15 maart neemt Duurzaamheidscentrum Weizigt deel aan de nationale vrijwilligersactie, NLdoet, geïnitieerd door het Oranje Fonds.

Wij voelen ons zeer vereerd dat de directeur van het Oranje Fonds, Ronald van der Giessen, vrijdagochtend aanwezig zal zijn om onze vrijwilligers welkom te heten en toe te spreken.

Daarnaast zal deze ochtend de NOS en andere landelijke pers aanwezig zijn om onze klussen en ons centrum uit te lichten.

Door heel het land zullen verschillende klussen aangepakt worden door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Het doel van deze actie is om de klussers te laten ervaren hoe goed het voelt om belangeloos iets voor een ander te doen.

Weizigt stimuleert op allerlei manieren duurzaam denken en handelen in Dordrecht en de regio. Bijvoorbeeld met de meest duurzame Stadsboerderij van Nederland, twee hectare uniek natuurterrein met mooie faciliteiten, ontdektochten en het professionele aanbod van educatieve programma’s. Volop mogelijkheden voor inwoners en scholen om te ontdekken, leren en recreëren en voor bedrijven en andere organisaties om bijeenkomsten te organiseren, elkaar te ontmoeten en kennis op te doen.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.