Duurzaamheidscentrum Weizigt op oranje wolken na Koninklijk bezoek

18 maart 2013
Duurzaamheidscentrum Weizigt op oranje wolken na Koninklijk bezoek

DORDRECHT - Afgelopen vrijdag, 15 maart, heeft Koningin Beatrix samen met prinses Margriet en een viertal prinsen diverse klussen geklaard op het terrein van Duurzaamheidscentrum Weizigt (zie ook link onder).
 
Via de adjudant van de Koningin sprak Hare Majesteit haar dank vandaag uit namens haar en haar familie voor de geweldige ochtend die zij op het terrein van Weizigt heeft beleefd. Tevens gaf zij aan genoten te hebben van de spontane ontvangst en het centrum zeer erkentelijk te zijn voor de bijzondere ervaring.
Voor de medewerkers en vrijwilligers van Weizigt vormt dit Koninklijk bezoek letterlijk een kroon op het werk. Dit wordt nog eens bevestigd door de vele felicitaties en gelukswensen die Weizigt via verschillende kanalen ontvangt. De Stadsboerderij, minipaard Silver in het bijzonder, genieten dan ook nog steeds van extra belangstelling.
 
Naast alle aandacht die op het bezoek van de Koninklijke familie gevestigd is, wil Weizigt ook vooral benadrukken dat deze dag niet had kunnen plaats vinden zonder de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers. Vrijwilligers die niet alleen op 15 maart, maar het hele jaar door belangrijk en bijzonder zijn.
Het duurzaamheidscentrum is het Oranje Fonds dankbaar voor deze ervaring en kijkt uit naar de editie van volgend jaar, om dan ook weer flink de handen uit de mouwen te steken.
 
Meer informatie over vrijwilligerswerk en een sfeerverslag van deze feestelijke ochtend zijn te vinden op de website van Weizigt, www.weizigtnmc.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.