Ds. G. van Wijk blijft behouden voor Hervormd Dordrecht

19 maart 2013
Ds. G. van Wijk blijft behouden voor Hervormd Dordrecht

DORDRECHT -  Ds. G. van Wijk blijft verbonden aan de Hervormde gemeente van Dordrecht met als eerste thuisbasis de Augustijnenkerk. Het Reformatorisch Dagblad meldt dat hij het beroep dat een gemeente in het land op hem heeft uitgebracht niet heeft aangenomen. In het kerkblad Kerk op Dordt was de nodige aandacht besteed aan de afweging die voorganger Van Wijk moest maken of hij met Dordrecht verbonden zou blijven of niet.

HDs. Van Wijk zit in de voorbereidingscommissie voor de interkerkelijke gebedsbijeenkomst op maandagavond 29 april in de Grote Kerk rond de troonswisseling.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.