Politie onderzoekt poging beroving

19 maart 2013 door Hennie van der Zouw
Politie onderzoekt poging beroving

DORDRECHT - De politie stelt een nader onderzoek in naar de poging beroving van een 75-jarige vrouw in Dordrecht. Zij werd vrijdag 15 maart jl, om ongeveer 21.30 uur aangevallen op de Regulushof in Dordrecht.

Een onbekende man probeerde de tas van de schouder van de vrouw te trekken, Zij hield de tas echter goed vast en kwam ten val. Drie getuigen zagen het voorval gebeuren en schoten de vrouw ten hulp. Een van hen gaf de dader een paar stevige trappen waarop hij er zonder buit vandoor ging in de richting van de Herschelstraat. Hij liet het slachtoffer gewond achter.

Twee van de drie getuigen zijn bij de politie nog niet bekend en zij zou daar graag mee in contact willen komen. Bent u één van die getuigen en heeft u zich nog niet bij de politie bekend gemaakt, neemt u dan contact op met de recherche in Dordrecht, via telefoonnummer 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.