Drankwinkel overvallen

07 april 2009

DORDRECHT - Een drankwinkel op de Hoek Reeweg Oost - Balistraat is op 6 april overvallen door twee onbekende jongens.

Rond 14.05 uur kwam de twee de winkel binnen, waar op dat moment alleen de winkelier aanwezig was. De overvallers dreigden hem met een wapen en eisten geld. Ze namen een onbekend geldbedrag mee en lieten de winkelier ongedeerd achter. De politie werd gebeld en er werd direct in de omgeving naar de overvallers uitgekeken. De overvallers werden niet meer aangetroffen. De politie is een buurtonderzoek gestart en de Unit Forensische Opsporing heeft sporenonderzoek in de winkel gedaan.


De overval werd gepleegd door twee jongens die het volgende signalement hebben:
Dader 1: jongen van ongeveer 1.70 meter, tussen de 13 en 16 jaar oud, donker gekleed met een vest met capuchon, donkere spijkerbroek en een lichtgrijze sjaal voor het lichtgetint gezicht.
Dader 2: jongen van 1.70 meter lang, tussen de 13 en 16 jaar oud, donker gekleed met een sjaal voor zijn gezicht. Deze jongen sprak Nederlands met een buitenlands accent.
De daders hebben hadden het geldbedrag in een felrood plastic tasje van Gall & Gall meegenomen en zij hebben op hun vlucht in de omgeving van de Balistraat een deel van de buit verloren.

De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van de overval en/of met mensen die hebben gezien dat de overvallers hun buit verloren. Ook mensen die de daders (her)kennen aan de hand van het signalement en het rode plastic tasje wordt gevraagd te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de recherche van district I.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.