Prijsuitreiking Waterbus kleurplaatactie

21 maart 2013
Prijsuitreiking Waterbus kleurplaatactie

DORDRECHT -  Tijdens de voorjaarsvakantie heeft Waterbus speciaal voor kinderen een kleurplaatactie gehouden aan boord van de Waterbus. Hierbij maakten de kinderen kans om leuke prijzen te winnen, zoals een dagje uit met het hele gezin naar de Ark van Noach, de Euromast of het SS Rotterdam.

Prijsuitreiking
Uit tientallen ingezonden kleurplaten van enthousiaste kinderen zijn uiteindelijk door Waterbus drie winnende kleurplaten geselecteerd. Deze prijswinnaars zijn op woensdag 20 maart 2013 op Waterbus-halte Merwekade in Dordrecht in het zonnetje gezet. Uit handen van algemeen directeur Gerbrand Schutten mochten zij hun prijs in ontvangst nemen (zie foto).

Over Aqualiner en Waterbus
Aqualiner is de snelle veerdienst in Rotterdam tussen Erasmusbrug, Katendrecht, St. Jobshaven en Heijplaat-RDM. Met snelle schepen wordt dagelijks gevaren en de fiets mag gratis mee.

Waterbus is het grootste openbaar vervoer netwerk over water in Nederland. De snelle schepen zorgen

365 dagen per jaar voor een comfortabele en leuke reis in de Drechtsteden en naar Rotterdam.
De OV-chipkaart is geldig aan boord van Waterbus, er zijn ook losse (dag)kaarten verkrijgbaar.
De fiets mag ook hier gratis mee. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.