Getuigen van diefstal boodschappentas in Dordrecht gezocht

22 maart 2013 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Een 22-jarige vrouw uit Dordrecht fietste op het Van Oldenbarneveltplein toen een onbekende man haar stopte. Hij duwde haar fiets om en ging er vandoor met de boodschappentas.

Toen de onbekende man het 22-jarige slachtoffer stopte vroeg hij meteen om haar portemonnee. Toen hij te horen kreeg dat zij geen portemonnee bij zich had, werd de man boos. Hij schopte tegen de fiets en duwde hem om, waarbij de vrouw ten val kwam. De verdachte greep de boodschappentas van de vrouw en ging er vandoor. De fiets raakte bij de diefstal beschadigd, maar de vrouw bleef ongedeerd.
 
Getuigenoproep
De politie onderzoekt deze diefstal en vraagt getuigen zich te melden. De verdachte is een blanke man van ongeveer 180 cm lang. Hij is rond de 30 jaar oud, heeft een normaal postuur en een onverzorgd uiterlijk. Zijn donkere haar droeg hij in een vlecht tot op zijn schouders. Tijdens de diefstal droeg hij een spijkerbroek en een zilverkleurige ketting. Kent of herkent u deze man? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.