Muziektour rond 65-ste verjaardag van staat Israël begint op 4 april in Dordrecht

24 maart 2013
Muziektour rond 65-ste verjaardag van staat Israël begint op 4 april in Dordrecht

DORDRECHT - De landelijke stichting Christenen voor Israël laat een landelijke muziektour op donderdag 4 april beginnen in  de Wilhelminakerk in Dordrecht. In de kerk opent deze Mazzeltovtour, een muzikale rondgang door Nederland rondom de 65-ste verjaardag van de staat Israël. In mei 1948 werd dat een feit door een stemming in de Verenigde Naties (VN), die positief uitpakte voor een onafhankelijke Joodse staat.

Bericht Christenen voor Israël:

"Op 14 mei van dit jaar is het precies 65 jaar geleden dat de staat Israël werd geboren. Naar aanleiding van deze 65e verjaardag organiseert Stichting Christenen voor Israël in de maanden april en mei 12 feestelijke concerten door het hele land: iedere provincie deelt mee in de feestvreugde. Met muzikale medewerking van onder meer het Hineni Orkest, het Holland Koor en Gerald Troost, en de beste artiesten uit Israël, feliciteren we Israël met deze bijzondere mijlpaal".

Kaarten (á €5,- per stuk) zijn eenvoudig online te bestellen.

De toegangskaarten te verkrijgen via:

Telefoon: 033-422 0404 (maandag – zaterdag 09 – 22 uur)
E-mail: concert@christenenvoorisrael.nl
Het concert begint om 19.30 uur. Zaal open om 18.30 uur.

De Mazzeltov Tour komt in elke provincie, dus ook bij u in de buurt. 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.