Gemeenteraad bespreekt voorstel voor meer financiele armslag Bibelot

25 maart 2013
Gemeenteraad bespreekt voorstel voor meer  financiele armslag Bibelot

DORDRECHT -  De gemeenteraad van Dordrecht bespreekt morgenmiddag in het Stadhuis het voorstel om poppodium Bibelot voor 2013 en 2014 meer exploitatiesubsidie te geven. De verhuizing van de kerk aan de Wijnstraat naar het Energiehuis houdt in dat Bibelot meer armslag nodig heeft om zich waar te kunnen maken.

Bibelot begin in 1967 in Crabbehof in een zaal van de RK kerk. In 1968 volgde de opening van een soos aan het Steegoversloot 34, waar eerst alleen de bovenverdieping en later het gehele gebouw beschikbaar kwam. In 1981 volgde de verhuizing naar het monument de Bonfatiuskerk waar Bibelot 32 jaar te vinden was en zich wist te ontwikkelen van vereniging naar poppodium. Afgelopen weekeinde waren er proef activiteiten van Bibelot, maar het openingsconcert is Kane op vrijdag 5 april.

Alle Bibelotnieuws op de website: http://www.bibelot.net/nl/home

,

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.