Start bouw Zuiderpoort op 28 maart 2013

25 maart 2013 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Op donderdag 28 maart 2013 slaan de nieuwe bewoners van de 17 eengezinswoningen de symbolische eerste paal van Zuiderpoort.

Hiermee start de bouw van het project dat aan de Zuidendijk in Oud Krispijn wordt gebouwd. Voorafgaand spreken Wim van der Linden, bestuurder Trivire en wethouder Rinette Reynvaan (Wijkgericht Werken) de nieuwe bewoners en samenwerkingspartners toe.  
 
De 17 eengezinswoningen zijn verkocht met Koopgarant vanaf € 155.550,- v.o.n.
 
Naar verwachting worden de woningen eind 2013 opgeleverd. Voor meer informatie over Zuiderpoort kijkt u op www.zuiderpoort-dordrecht.nl.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.