Christelijk gereformeerde kerk besteedt ook aandacht aan stille zaterdag

26 maart 2013
Christelijk gereformeerde kerk besteedt ook aandacht aan stille zaterdag

DORDRECHT -  De Christelijk gereformeerde kerk op de hoek Singel/Blekersdijk is ook begonnen om op stille zaterdag voor een kerkelijke bijeenkomst te zorgen. Dat is in deze traditie een nieuwe ontwikkeling. Andere kerken besteden al langer aandacht aan de zaterdag tussen goede vrijdag en pasen.

Bericht van de Singel kerk in Dordrecht: Stille Zaterdagavond: een uur met het Mattheüsevangelie Opnieuw is er een samenzijn op Stille Zaterdagavond 30 maart van 19.30 uur-20.30 uur in ons kerkgebouw.

Er worden Bijbelgedeelten uit Mattheüs 26 en 27 gelezen, afgewisseld met samenzang en een enkel kort instrumentaal gedeelte.

Ook van buiten onze gemeente is ieder hartelijk welkom. Neem gerust uw onkerkelijke buurman, collega of kennis mee! (In de omgeving van de kerk wordt vooraf gefolderd.) We hopen op een volle kerk!.

De onder ons gebruikelijke koffie-in-de-kerk laten we achterwege met het oog op de soberheid van deze bijeenkomst. Wel wordt door de evangelisatiecommissie gelegenheid geboden om eventueel na te praten, waarbij dan natuurlijk ook een consumptie wordt aangeboden.

De bijeenkomst wordt georganiseerd in overleg met de Evangelisatiecommissie door de Jonge Lidmatenkring en Chaveriem. Voor evt. vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met een van de voorzitters.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.