Bouwproject Zuiderpoort van start

29 maart 2013
Bouwproject Zuiderpoort van start

DORDRECHT - Met het slaan van een eerste paal door de toekomstige bewoners van de Zuiderpoort in Oud Krispijn was er donderdagmiddag 28 maart de feestelijke aftrap van het nieuwbouwproject. Het was het startsein voor de bouw van 17 spiksplinternieuwe woningen, die allen verkocht zijn!

Om het extra aantrekkelijk te maken heeft Trivire deze woningen verkocht met een zogezegde Koopgarant vanaf € 155.550,- v.o.n.
Na het officieele gedeelte was er natuurlijk plaats voor een hapje(erwtensoep) en een drankje en kon iedereen ongedwongen napraten.

Tekst en foto: Jeroen Niemeijer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.