Paaseieren zoeken bij Weizigt

03 april 2013 door Hennie van der Zouw
Paaseieren zoeken bij Weizigt

DORDRECHT - Tweede Paasdag bij Duurzaamheidscentrum Weizigt stond ook dit jaar weer in het teken van paaseieren zoeken. Geholpen door stralend weer, zorgde het paaseieren zoeken voor een enorme toeloop van mensen en vooral kinderen.

Voordat zij de paaeieren gingen zoeken, konden ze zelf eerst paashaas oren knutselen of zich laten schminken. Daarna gingen zij in de tuin van Weizigt enthousiast op zoek naar houten 'paaseieren'.
 
Wie vijf eieren had, kon deze laten omruilen voor een echt ei en dat geheel naar zijn/haar eigen smaak beschilderen.
 
Na gedane inspanningen was het goed toeven op het terras van het Koetshuis van Weizigt of lekker slenteren door de tuin. Op de Stadsboerderij werden de dieren verwend met knuffels en konden er kaarsjes gerold worden als sfeervol aandenken voor thuis.
 
De vele activiteiten en het prachtige weer trokken maandag een recordaantal bezoekers naar Weizigt. Met 2241 bezoekers was Tweede Paasdag de drukst bezochte dag van 2013.
 

Foto's: Jeroen Niemeijer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.