Ook de allerjongsten genoten in Weizigt Park

03 april 2013 door Hennie van der Zouw
Ook de allerjongsten genoten in Weizigt Park

DORDRECHT - Dat je niet ver hoefde te reizen met de Pasen voor een leuk uitstapje, bewees het Weizigt duurzaamheidscentrum.

Hier barstte op tweede Paasdag maandag 01 april 2013 de paaspret werkelijk los. Honderden bezoekers, waaronder veel kinderen bezochten de kinderboerderij en het duurzaamheidscentrum waar van alles georganiseerd werd door de vele vrijwilligers die dit centrum telt.

De kleine paasliefhebbers konden met een zogenaamd paaspaspoort eieren zoeken, verven, zich laten schminken, kuikens aaien en nog meer. De ouders van de kinderen met een paaspaspoort konden naar een prachtige film kijken in het duurzaamheidscentrum of meehelpen met het zoeken naar- en verven van de eieren.  

Een bezoek aan de geitjes lieten vele kinderen niet aan zich voorbij gaan, maar ook het klauteren over de rotsen bij de geitjes was een geliefde attractie. De jongste deelnemer bij het eieren verven, Koen Boom van drie jaar, liet zich door niemand afleiden, hij was in uiterste concentratie bij het verven van zijn eieren.

Zo te zien genoot hij van deze paasactiviteit. Als het aan de jonge bezoekers ligt, zal er volgend jaar weer zo’n prachtig paasevenement in het Weizigt park worden gehouden !

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.