Meedenken over grafbedekking

05 april 2013
Meedenken over grafbedekking

DORDRECHT - De Essenhof vraagt bezoekers van de begraafplaats mee te denken over de voorschriften voor de grafbedekking van de algemene keldergraven. De Essenhof heeft hiervoor een internetforum geopend.

Meepraten
Medewerkers van de Essenhof worden regelmatig aangesproken over de voorschriften voor grafbedekking die gelden voor de algemene keldergraven en die ook vermeld staan op het informatiebord bij veld V. Soms hebben nabestaanden wensen die niet passen binnen de huidige voorschriften.
 
Omdat de Essenhof het belangrijk vindt dat zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de wensen van nabestaanden, roept zij bezoekers van de begraafplaats op om mee te denken over de regels.
 
Internetforum
Op www.essenhof.nl/grafbedekking worden bezoekers uitgenodigd om deel te nemen aan een internetforum. Mensen kunnen hier hun  mening kwijt kunnen over de huidige voorschriften en tegelijkertijd aangeven wat zij hier graag aan zouden willen veranderen.
 
Vervolg
Het forum is geopend tot 1 juni 2013. Na 1 juni 2013 organiseert de Essenhof een bijeenkomst waar deelnemers aan het internetforum voor worden uitgenodigd en waar de uitkomsten worden besproken. Dan zal bekeken worden of een aanpassing van de voorschriften voor de grafbedekking op veld V tot de mogelijkheden behoort.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.