Automobilisten en passanten preventief gefouilleerd

05 april 2013
Automobilisten en passanten preventief gefouilleerd

DORDRECHT - Politieagenten hebben donderdag 4 april in Krispijn en Crabbehof automobilisten en passanten preventief gefouilleerd. Bij deze actie werden een mes, hakbijl, twee honkbalknuppels gevonden. Daarnaast ontdekte de politie drie kilo wiet en een halve kilo heroïne.

De wapenbezitters werden aangehouden en kregen meteen een boete. De drieëneenhalve kilo drugs werd in een auto van een tweetal gevonden. Deze twee mensen, een Dordtenaar en een Belg van 53 jaar, zitten nog vast op het bureau voor verhoor.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.