Aantal bezoekers binnenstad loopt terug

05 april 2013
Aantal bezoekers binnenstad loopt terug

DORDRECHT - Vorig jaar trok de Dordtse binnenstad weer minder bezoekers dan in het jaar 2011, meldt de Dordtse Ondernemersvereniging. Dat blijkt uit gegevens, verzameld via telecamera’s die op verschillende plaatsen in het centrum hangen. Volgens die gegevens nam het aantal bezoekers in het deel Voorstraat - Augustijnenkerk zelfs af met 35 procent. Wel is het op vrijdag en zaterdag drukker geworden in de Vriesestraat.

Volgens de Stichting Centrum Management zijn de gepubliceerde gegevens echter niet maatgevend, omdat niet de gehele binnenstad in het onderzoek is meegenomen. Dus zou het beeld wat vertekend zijn. De gemeente denkt er nu over na om het onderzoeksgebied verder uit te breiden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.