Eerste artiesten voor Bibelot in het Energiehuis bekend

04 januari 2013
Eerste artiesten voor Bibelot in het Energiehuis bekend

DORDRECHT - Bibelot begint het jaar met een volledig nieuwe website. De komende periode zal het programma hierop nog fors worden uitgebreid.

Er is getracht om de website zo klantvriendelijk en functioneel mogelijk te maken. Zo is de achtergrondinformatie van de artiesten compacter en worden foto's, video's en audio in 1 scherm weergegeven. De foto's van concerten en dansavonden vind je terug onder ‘nabeleven’, waar je ook kan reageren via facebook en eventueel gemaakte youtube films en recensies terug kunt zien. Ook is het straks zelfs mogelijk om met een Bibelot account kaartjes te bestellen voor evenementen van de andere culturele instellingen in het Energiehuis.

Bekijk de vernieuwde website via www.bibelot.net.

Intussen is Bibelot druk bezig met de verhuizing naar het Energiehuis. Aan het eind van de maand moet het huidige onderkomen aan de Wijnstraat (Bonifatiuskerk) helemaal leeg worden opgeleverd en dat is een flinke klus.

Het hele gebouw moet worden gestript. Het mooie hieraan is wel dat de voormalige kerk weer in de oude fraaie staat terugkomt.
De directie en medewerkers zitten nu verspreid over verschillende locaties in Dordrecht, totdat de nieuwe huisvesting in februari wordt geopend.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.