Poppodium Bibelot heeft tijdelijk onderdak gevonden

15 februari 2013
Poppodium Bibelot heeft tijdelijk onderdak gevonden

DORDRECHT -  De afgelopen maand vroeg poppodium Bibelot trouwe bezoekers om hulp. Door een vertraging in de bouw van het nieuwe pand zit Bibelot tijdelijk zonder onderdak. Het Poppodium is echter niet van plan om nog maanden te wachten met het volgende optreden en is daarom de actie 'Bibelot is dakloos' gestart, waarbij werd opgeroepen om ruimtes beschikbaar te stellen voor eenmalige optredens. Meer dan 100 locaties werden aangeboden. De eerste artiest die gebruik gaat maken van de aangeboden locaties is inmiddels bekend.

22 februari gaat singer/songwriter Dennis Kolen samen met Bibelot op weg naar de nieuwe locatie in het Energiehuis. Dennis Kolen begon zijn carrière bij popband Wyatt, tegenwoordig maakt hij Americana geïnspireerde muziek onder zijn eigen naam. Een van Nederlands grootste muziekkenners Leo Blokhuis was laaiend enthousiast over zijn debuutalbum ‘The Jinx’ (2005) en al snel volgden vele optredens. Zijn nieuwe album 'The Year Of DK' is net uit, prachtige liedjes met een akoestische basis, perfect voor de verschillende locaties van ‘Bibelot is dakloos’.
 
In Rotterdam, Barendrecht en Zwijndrecht zullen de akoestische optredens op diverse locaties plaatsvinden. De mini tour eindigt om 21.30 uur in Café de Vrijheid in Dordrecht, de toekomstige nieuwe buurman van Bibelot in het Energiehuis, waar iedereen welkom is om alvast op het nieuwe podium te proosten.
 
De entree is gratis. Poppodium Bibelot opent het eerste weekend van april in het Energiehuis. Dankzij de verhuizing wordt het in Dordrecht gevestigde Bibelot het grootste poppodium van Zuidwest-Nederland.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.