Politie Dordrecht op zoek naar aanrander

08 april 2013 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - In de afgelopen periode zijn in de omgeving van het centrum van Dordrecht meerdere vrouwen ongewenst betast door een jongeman. Meestal gebeurde dit in de middag of aan het begin van de avond. Het laatste incident vond plaats op dinsdag 2 april rond 15.30 uur. Op basis van het signalement en de werkwijze vermoedt de politie dat het steeds om dezelfde jongen gaat. Van hem is een compositietekening gemaakt.

De politie verzoekt vrouwen, die mogelijk ook slachtoffer zijn geworden van deze aanrander en geen aangifte hebben gedaan, omdat alsnog te doen.
 
Op dinsdag 2 april tussen rond 15.30 uur werd een 31-jarige vrouw ongewenst betast door een blanke jongeman toen zij in het park aan de Dubbeldamseweg-Zuid ter hoogte van de Twintighoeveweg in Dordrecht op een bankje zat. De jongeman knoopte een praatje aan met de vrouw maar bracht het gesprek al snel op seksuele handelingen, waarna hij de vrouw onzedelijk betastte.
 
In november, december en januari werden in de omgeving van het centrum van Dordrecht ook al vrouwen ongewenst betast door mogelijk dezelfde jongen. Meestal gebeurde dit in de middag of aan het begin van de avond.
 
Van de verdachte is een compositietekening gemaakt. (Zie plaatje)
 
Vragen:
Vermoedt u wie de dader is?
Bent u zelf slachtoffer geworden van mogelijk dezelfde jongen, maar heeft u daarvan nog geen aangifte gedaan?
Neem dan contact op met de unit zedenpolitie via nummer 0900-8844. Of geef uw informatie, als u anoniem wilt blijven, door aan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld daarbij dat u belt over de jonge aanrander in Dordrecht.
 
Signalement:
blanke jongen
kort, donkerblond haar
Nederlands sprekend
rond gezicht met volle lippen
fors postuur
rond 1.80 meter lang
tussen de 15 en 18 jaar oud
verplaatst zich op een gammele, donkerkleurige fiets
droeg een blauwe, dunne stoffen jas met een ritssluiting, met aan de voorzijde witte cijfers of letters en op borsthoogte een witte streep

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.