Webcam op hotel Van der Valk gaat verkeersdrukte volgen

08 april 2013
Webcam op hotel Van der Valk gaat verkeersdrukte volgen

DORDRECHT - Ondernemers op het industrieterrein Dordtse Kil III willen op het Van der Valk Hotel een webcam installeren. Met deze voorziening willen ze bereiken dat met name de drukte in de spitsuren goed in kaart is te brengen.

Met deze voorziening willen de ondernemers bereiken dat medewerkers goed kunnen zien hoe druk het op het kruispunt A16 – N3 en E27 is, zodat ze hun eigen reisplan daar eventueel op kunnen aanpassen. Volgens Ad van den Berg, parkmanager van dit industrieterrein, is het plan goed uitvoerbaar.

Aldus DOV nieuws.

Daarnaast zijn er al twintig jaar plannen om de verkeersafwikkeling rondom de A16/N3 aan te passen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.