Urban Explorers zoekt vrijwilligers

09 april 2013
Urban Explorers zoekt vrijwilligers

DORDRECHT - Heb jij een eigen scooter, ben je tussen de 16 en 26 jaar, en beschikbaar op 11 en 12 mei? Lijkt het je leuk die dagen als rijdende tourgids in Dordrecht te werken tijdens Urban Explorers Festival? Meld je dan nu aan om kennis te maken.

We bieden een vergoeding van €15 per gewerkt uur, plus benzine en korting op je UEF entreebewijs. Bovendien is er begin mei een scooter fotoshoot met de Italiaanse kunstenaar Filippo Minelli, als je hier ook aan meedoet ontvang je een grote afdruk van zijn foto.

Noordkaap werkt voor dit project samen met Urban Explorers Festival en Volle Band. dus niet brommen is een serie expedities waarbij het publiek achterop de scooter naar diverse plekken genomen zal worden.

Hierbij wordt de scooter niet alleen ingezet als vervoersmiddel maar ook als experimenteel geluidsinstrument door al bewegend haar ronkende klanken te verkennen.

Meer informatie over het programma vind je op www.noordkaap.org en www.urbanexplorersfestival.nl

Aanmelden
Mail: jan@noordkaap.org
Bel of sms: 06 - 18 08 34 96
Facebook: www.facebook.com/noordkaap.artspace

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.