Gordijnenlabel A House of Happiness kleedt bushokjes aan

11 april 2013
Gordijnenlabel A House of Happiness kleedt bushokjes aan

DORDRECHT -  De meeste bushokjes vallen niet op, maar vandaag was dit niet het geval in Dordrecht. Daar was een bushalte volledig aangekleed met de gordijnen van het merk A House of Happiness.

Speciaal voor de lancering van de website tourt de grootste gordijnenfabrikant van Europa door Nederland om in verschillende plaatsen bushokjes op te fleuren. Op deze manier wil het merk mensen meer bekend maken met de gordijnencollectie, en de wereld van de wachtende reiziger opfleuren.

Ook laat het A House of Happiness in de bushokjes de nieuwste gordijnentrends zien zoals romantische bloemen en warme kleuren. Sophie de Groot, één van de omstanders bij het bushokje: ‘Het wachten op de bus wordt hierdoor opeens een stuk aangenamer. Hier word je vrolijk van. En ik vind het een leuke manier om mensen bekend te maken met het gordijnenlabel. Ik ga zeker een kijkje nemen op de website.’

Actie Dordrecht
Wachtende buspassagiers konden alleen vandaag in Dordrecht met de gordijnen op de foto. De foto’s werden vervolgens via de Facebookpagina van A House of Happiness verspreid. Iedereen kan de Facebookpagina liken en delen en zo maak je kans op een kussenpakket van het label. Daarnaast kregen reizigers ook kortingsbonnen van 10 procent uitgedeeld die men kan gebruiken bij dealers door het hele land.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.