Vuurwapen gevonden bij preventief fouilleren

12 april 2013

DORDRECHT - Tijdens preventief fouilleren is bij een 25-jarige man uit Kerkrade een vuurwapen gevonden. Agenten hielden hem meteen aan.

De politie controleerde op donderdagavond in het centrum van Dordrecht automobilisten en passanten op het bezit van wapens. Toen de 25-jarige man met zijn auto het gebied in reed waar preventief werd gefouilleerd, besloten agenten hem te controleren. Ze vonden in de auto een vuurwapen met patronen. De man uit Kerkrade werd meteen aangehouden en zijn vuurwapen is in beslag genomen.
 
In totaal controleerde de politie 15 auto's en 80 mensen. Naast het vuurwapen werden ook kleine hoeveelheden softdrugs in beslag genomen.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.