Groen Links Dordrecht gaat zaterdag 'tuinieren' op Vrieseplein

16 april 2013
Groen Links Dordrecht gaat zaterdag 'tuinieren' op Vrieseplein

DORDRECHT - GroenLinks Dordrecht wil de handen uit de mouwen steken om duidelijk te maken een groene partij te zijn. Op het Vrieseplein gaan mensen van Groen Links aanstaande zaterdag groen aanleggen.

Bericht van  GroenLinks:

Op zaterdag 20 april aanstaande, rond een uur of 10, zal de fractie van GroenLinks met haar handen in de aarde te vinden zijn op het Vrieseplein. In het kader van het Guerrilla Gardening weekend willen wij als fractie enkele plekken in de stad wat extra aandacht geven en ‘vergroenen’ met behulp van wat fleurige plantjes. Op deze manier geven wij deze plekken weer een mooier en vrolijker uiterlijk. Een geweldige start van de lente die nu eindelijk aangebroken is, lijkt ons zo.

GroenLinks heeft zich als partij natuurlijk altijd ingezet voor het groen, in het veld en in de politiek, en gelukkig zijn er in Dordrecht veel parken en een enkele stadstuin. Wat GroenLinks betreft mogen er daarvan meer komen. Hiertoe hebben wij al eerder een motie ingediend. Met de ludieke actie Guerilla Gardening, die overal in het land plaatsvindt, willen wij mensen ervan bewust maken dat je met een paar bloemetjes en een schepje een heel eind komt in de eigen wijk. Want laten we eerlijk zijn als wij het kunnen, dan kunt u het ook. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat groen een positief effect heeft op de woonomgeving en op het humeur van mensen, dus een waardevolle rol speelt in een gezonde stad! Wij hopen dan ook met deze actie de Dordtenaren er toe te zetten om zich in te zetten voor een groener Dordrecht!

Nieuwsgierig geworden? Kom een kijkje nemen. Wij hopen u te kunnen begroeten op zaterdag de 20e!

Voor meer informatie kunt mailen naar: info@groenlinksdordrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.