Oranje concert in Grote Kerk in sfeer van waardering

22 april 2013 door Hennie van der Zouw
Oranje concert in Grote Kerk in sfeer van waardering

DORDRECHT - Hulde voor het Koninklijk Huis. Een sfeer van aanhankelijkheid en waardering voor ons koningshuis. Dat bleek zaterdagavond in de Grote Kerk, waar het Chr. Gemengd Drechtstedenkoor Praise Him en de Urker Mans Formatie een concert verzorgde met als thema ‘Oranje boven’.

En de bezoekers in de kathedraal genoten met volle teugen. Zowel Praise Him als de mannen uit Urk stonden garant voor een gevarieerd programma. Praise Him ondermeer met een mooi gezongen psalm met als titel “Alles wat adem heeft love de Heer” en ,,God gaf Neerland zegen”, in een bewerking van Martin Zonnenberg.
 
Maar de Urker Mans Formatie kreeg oogsten veel applaus met hun Oranjemedley. Een concert waarin overduidelijk naar voren kwam dat de bewoners in de Drechtsteden de leden van ons koninklijk huis een warm hart toedragen en zich met hen verbonden voelen.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.