RTV Dordrecht In Gesprek met van presentator Ad van den Herik met Hans Berrevoets

23 april 2013
RTV Dordrecht In Gesprek met  van presentator Ad van den Herik met Hans Berrevoets

DORDRECHT -  RTV Dordrecht zendt woensdagavond vanaf zes uur in de programmering weer In Gesprek Met uit. Ad van den Herik wandelt met Hans Berrevoets rond de Grote Kerk van Dordrecht. Daar is maandagavond een speciale troonswisselingdienst, die wordt ingeluid vanaf zeven uur door de beiaardier.

De hoofdreden van In Gesprek Met is dat de gemeente en de commissaris van de Koningin Hans Berrevoets hebben voorgedragen om de stad Dordrecht op 30 april te vertegenoordigen in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Om twee uur komt daar de nieuwe Koning, Willem-Alexander, binnen, met Koningin Maxima aan zijn zijde. Ad van den Herik begint om de Dordtenaar in de Nieuwe kerk geluk te wensen. ,,Hij was eens niet de man achter de persberichten, maar de man in een persbericht". 

Fokko van der Straaten filmt en de toren van de Grote Kerk is het eerste beeld.

 

In Gesprek Met .... Hans Berrevoets (24 april 2013)

by rtvdordrecht

 

Als enige Dordtenaar is Hans Berrevoets uitgenodigd om tijdens de kroning aanwezig te zijn in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Reden voor RTV Dordrecht om met Hans in gesprek te gaan.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.