'Knallende' flash mob van MEE Drechtsteden op het Statenplein

26 april 2013
'Knallende' flash mob van MEE Drechtsteden op het Statenplein

DORDRECHT - Onder een stralende zon ging donderdagmiddag om 16.30 uur de flash mob van start, die het officiële startsein van de nieuwe organisatie MEE Drechtsteden inluidde.

Op de klanken van Michael Jackson’s liedje ‘Black and White’ dansten ongeveer 60 medewerkers, cliënten en vrijwilligers op het Statenplein in Dordrecht, onder toeziend oog van het winkelend publiek. Op de achtergrond spoot de fontein op het plein speciaal oranje water. Ook hadden de dansers een oranje accent in hun outfit, omdat het logo van MEE oranje is.

De dans was gemaakt door de Dordtse dansstudio Seven Source. Leden van de dansstudio dansten enthousiast mee en begeleidden de groep. Na afloop deelden medewerkers van Drechtwerk drankjes uit, waarmee geproost werd op de nieuwe organisatie. Een welkome verfrissing na de gedane inspanningen!

Met de flash mob vroeg MEE Drechtsteden aandacht voor de organisatie. Vanaf 1 januari 2013 zijn de Dordtse Welzijnsorganisatie (DWO) en MEE Drechtsteden in Dordrecht samengegaan onder de naam MEE Drechtsteden. Samen zijn zij er nu voor mensen met én zonder beperking, die vastlopen in de samenleving en op eigen kracht niet verder kunnen. MEE wil mensen in beweging brengen, als startsein kwam zij daarom zelf in beweging.

Van de flash mob is een filmpje gemaakt door Da Vinci Media. U kunt het filmpje vanaf maandag 29 april bekijken op de website www.meedrechtsteden.nl/flashmob.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.