Hou de 'Stoopbank' schoon

02 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Hou de 'Stoopbank' schoon

DORDRECHT - In alle Oranje-euforie en het enthousiasme rondom de troonwisseling van de afgelopen dagen kom je bij “even een luchtje scheppen” op 28 april dit tafereeltje tegen.  

Wil je dan even gaan uitrusten onderweg tijdens je wandeling of fietstocht op de terp Polder de Biesbosch, op de Stoopbank. Dan word je weer met je neus op de feiten gedrukt: Dit soort mensen woont ook onder ons. Met ruim voldoende afvalbakken op enkele meters vanaf de tafel.
 
Dank U wel, beste niet-rommel-opruim-recreanten, we zijn weer helemaal wakker.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.