RTV Dordrecht zendt plechtigheid 4 mei Sumatraplein uit

04 mei 2013
RTV Dordrecht zendt plechtigheid 4 mei Sumatraplein uit

DORDRECHT - Vanaf 21 uur zaterdagavond (4 mei) kan op RTV Dordrecht worden teruggekeken op de plechtigheid rondom het Sumatraplein. De twee minuten stilte is onderdeel van de Dordtse dodenherdenking. De burgemeesters van Dordrecht (NL) en Dordrecht (ZA) zullen met de nestor uit de gemeenteraad een krans leggen.

Fokko van der Straaten en Marjolein Vos zijn het team van RTV Dordrecht op het Sumatraplein. Als alles volgens schema verloopt, zijn de beelden vanaf negen uur te zien. Ook draait in de programmering dan een film mee van de Smalfilm groep Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.