In Gesprek met RTV Dordrecht met Piet Elenbaas van voorheen To Be

07 mei 2013
In Gesprek met RTV Dordrecht met Piet Elenbaas van voorheen To Be

DORDRECHT -  Creatief en cultureel Centrum To Be gaat vanaf maandag 13 mei onder een andere naam verder in het Energiehuis Dordrecht. Marjolein Vos liep vandaag met directeur Piet Elenbaas door het Energiehuis. Woensdagavond vanaf 18 uur wordt In Gesprek met uitgezonden. Ook de Stem van Dordt brengt morgen nieuws van het creatief centrum dat de vleugels op een nieuwe plek uitslaat

In de Stem zegt Elenbaas tegen Piet de Meer over de nieuwe plek:  “Dit gebouw toont de stoerheid van Dordrecht. Het gebouw werkt en overtuigt.” .Dat zegt Tobe cultuurcentrum.

Op de foto ziet u directeur Piet Elenbaas in het historische deel van het Energiehuis. Op de achtergrond restaurant Khotinsky.
Foto: Piet de Meer

Piet Elenbaas kijkt zijn ogen uit in het Energiehuis. “Dit is uniek in ons land. Hier is 13.000 vierkante meter cultuur in één gebouw. En dat samen gebracht in een historisch onderkomen, dat de stoerheid van het verleden met zich meedraagt. Dat is héél bijzonder, merkt hij op. Elenbaas vindt het geweldig dat alle onderdelen van ToBe nu in één gebouw komen.

Meer  nieuws in de Stem van Dordt en op de internetsite of kijk naar RTV Dordrecht In Gesprek Met

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.