Jonge musici verzorgen openbaar concert in ASZ

10 mei 2013

DORDRECHT - Op vrijdag 10 mei vond er in het Albert Schweizer Ziekenhuis locatie Dordwijk een bijzonder concert plaats. Een groep jonge musici vulden de ruimte met mooie klanken van viool en cello.

In de centrale hal speelde het Scala Ensemble uit Zutphen muziek van Peter Walrock, Antonio Vivaldi, Michael Hopkins, Carl Bohm, Pablo Casals en Doug Spata. Wat het nog extra bijzonder maakte, was dat de musici allemaal tussen de negen en veertien jaar waren. Ze trokken dan ook veel bewonderende blikken van voorbijgangers in het ziekenhuis.

Voor degene die het gemist hebben, kunt u hier een kleine impressie van het speciale optreden beluisteren.  RTV Dordrecht besteedde er in kort nieuws aandacht aan.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.