‘Nader onderzoeken’ CBR voorlopig op andere locatie

10 mei 2013 door Hennie van der Zouw
‘Nader onderzoeken’ CBR voorlopig op andere locatie

DORDRECHT - De ‘nader onderzoeken rijvaardigheid’ in Dordrecht krijgen voorlopig een andere locatie, vlakbij de huidige locatie. Per 1 juli neemt het CBR een nieuwe locatie in gebruik: het Van der Valk Hotel. Dat zit aan de Laan van Europa 1600 in Dordrecht, aan de A16.

De onderzoeken vinden nu nog plaats vanuit het Mercure Hotel aan de Rijksstraatweg 30, op nog geen kilometer verwijderd van de nieuwe locatie. Omdat het Mercure Hotel in juli en augustus niet beschikbaar is vanwege een verbouwing, wijkt het CBR voorlopig dus uit naar Van der Valk voor de nader onderzoeken. Dit zijn speciale examens voor kandidaten die vier keer niet geslaagd zijn voor het praktijkexamen.
 
Tot en met 28 juni worden er nog nader onderzoeken afgenomen vanuit het Mercure Hotel.
 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.